Politika privatnosti tvrtke Biovit d.o.o.

Mi u Biovit d.o.o. poštujemo Vašu privatnost. Naša Politika privatnosti odnosi se na sve kandidate za posao, naše suradnike, korisnike i posjetitelje naše web stranice te predstavnike naših klijenata, a temeljena je na odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka Europske unije (GDPR).
Ovdje možete pronaći vrstu osobnih podataka koje prikupljamo, kako koristimo prikupljene informacije, s kime ih dijelimo te prava i izbor koji korisnici web stranice imaju o načinu na koji koristimo podatke. Opisane su i mjere koje poduzimamo kako bi zaštitili sve prikupljene podatke te način na koji nas možete kontaktirati u vezi s našom politikom privatnosti i zaštitom Vaših prava.

PODACI KOJE PRIKUPLJAMO:
Prikupljamo osobne podatke o Vama na različite načine, putem naše web stranice, putem prijava za zapošljavanje i osobnim kontaktima, putem telefona, kao i u komunikaciji s našim klijentima. Možemo prikupiti sljedeće osobne podatke:
    • kontakt podaci (kao što su ime, adresa i telefonski broj);
    • podatke koje nam dostavite o ljudima za koje želite da ih kontaktiramo te
    • ostale podatke koje nam dostavite putem anketa i kontakt formulara na našoj web stranici.

Dodatno, možemo prikupljati podatke koje nam Vi dostavite o drugim osobama, kao podaci o kontaktima za slučaj nužde.

PODACI KOJE AUTOMATSKI PRIKUPLJAMO
Kada posjetite našu web stranicu, možemo automatski prikupiti određene podatke, kao što su IP adresa, podatke o korištenju naše web stranice i druge statističke podatke o posjeti web stranici. Možemo povezati određene podatke koje smo prikupili automatski s drugim podacima kako bismo saznali, na primjer, da li ste otvorili e-poštu koju smo Vam poslali. Vaš preglednik nam može poslati obavijest o tome da li ste dozvolili primanje ili blokirali kolačiće.
 

KAKO KORISTIMO PODATKE KOJE PRIKUPLJAMO
Podatke koje prikupimo koristimo za sljedeće aktivnosti:
      
    • slanje promotivnih materijala, i drugu komunikaciju o događanjima, promocijama, programima, natjecanjima i;
    • odgovaranje na Vaše upite;
    • zaštitu i sprječavanje prijevara i drugih nezakonitih aktivnosti, zahtjeva posjetitelja i korisnika web stranice i trećih strana;
    • provođenje zakonskih obveza i zahtjeva na koje smo dužni odgovoriti, poštivanje ugovornih obveza i naših pravila poslovanja.

Podatke koje prikupljamo možemo koristiti i na druge načine o kojima ćemo Vas obavijesti prije nego počnemo takve podatke prikupljati.

INFORMACIJE KOJE DIJELIMO
Osobne podatke koje smo prikupili ne dijelimo, osim na način kako je to opisano u ovoj Politici privatnosti ili u izdvojenim obavijestima u vezi s pojedinim aktivnostima.
Dodatno, Vaše osobne podatke možemo otkriti ukoliko smo na to obvezni po zakonu ili nalogu: sukladno nalogu pravosudnih tijela i kad vjerujemo da je otkrivanje podataka nužni kako bismo spriječili nastanak štete ili financijskog gubitka te u slučajevima istraživanja prijevare ili nezakonitih aktivnosti.
Zadržavamo pravo prijenosa prikupljenih podataka u slučaju prijenosa poslovnih udjela (uključujući i stečaj i likvidaciju društva).

VAŠA PRAVA
Nudimo Vam izbor o načinu na koji komuniciramo s vama i kako prikupljamo osobne podatke. Kako biste promijenili Vaše postavke i informacije, tražili uklanjanje s liste primatelja e-pošte, podnijeli zahtjev, molimo da nas kontaktirate na niže navedene adrese. Sukladno zakonu, možete zatražiti uvid u vaše osobne podatke ili zatražiti da ispravimo, izbrišemo ili blokiramo Vaše osobne podatke.

KAKO ŠTITIMO OSOBNE PODATKE
Održavamo administrativnu, tehničku i fizičku zaštitu koja je stvorena kako bi zaštitila osobne podatke od nenamjernih, neovlaštenih i nezakonitih izmjena, otkrivanja, korištenja ili gubitaka.

Obavješćivanje o povredi osobnih podataka
U slučaju povrede osobnih podataka obavijestit ćemo Vas i nadležno nadzorno tijelo  porukom e-pošte u roku 72 sata o razmjerima povrede, obuhvaćenim podacima, možebitnom utjecaju na naše poslovanje i našim planiranim mjerama za osiguranje podataka i ograničenje bilo kakvih štetnih učinaka po pojedince.
Obavijest o povredi Vam nećemo poslati u slučaju:
    • ako postoje tehničke i organizacijske mjere zaštite (poput enkripcije) koje su primijenjene na osobne podatke pogođene povredom osobnih podataka, koje te podatke čine nerazumljiva bilo kojoj osobi koja im nije ovlaštena pristupiti;
    • ako smo poduzeli naknadne mjere kojima se osigurava da više nije vjerojatno da će doći do visokog rizika za prava i slobode pojedinaca;
    • ako bi to iziskivalo nerazmjeran napor (u tom slučaju ćemo Vas obavijestiti putem sredstava javnog obavješćivanja ili slične jednako djelotvorne mjere).
Povreda osobnih podataka znači povredu sigurnosti koja vodi do nenamjernog ili nezakonitog uništenja, gubitka, izmjene, neautoriziranog otkrivanja ili pristupa osobnim podacima koji se prenose, čuvaju i obrađuju u vezi s nuđenjem naših usluga.

VAŠA PRIVOLA
Korištenjem ove web stranice dajete privolu na ovu Politiku privatnosti.

PROMJENA NAŠE POLITIKE PRIVATNOSTI
U slučaju promjena naše Politike privatnosti obavijestit ćemo Vas o tome na ovom web portalu i ažurirati datum izmjene politike privatnosti dolje kako slijedi.
Ova politika privatnosti je zadnji put izmijenjena 18. svibnja 2018. godine.

Pravo na pritužbu nadležnom tijelu
U bilo kojem trenutku možete poslati pritužbu nadzornom tijelu u vezi našeg skupljanja i obrade Vaših osobnih podataka. U Republici Hrvatskoj pritužbu možete podnijeti Agenciji za zaštitu osobnih podatka (AZOP).


KONTAKT
U poduzeću Biovit d.o.o.je imenovana ovlaštena osoba za zaštitu podataka, koja je dostupna na adresi elektroničke pošte zastitapodataka@biovit.hr.
Ako imate pitanja ili komentar vezano za našu Politiku privatnosti podataka u okviru Biovit d.o.o. ili želite promijeniti podatke koje imamo o Vama, molimo Vas da nas kontaktirate na:

Biovit d.o.o.
Varaždinska ulica | Odvojak II 15
Jalkovec 42000 Varaždin
email: zastitapodataka@biovit.hr
tel: +385 42 260 001