Izjava o kolačićima

Naša politika o kolačićima objašnjava što su kolačići, kako mi koristimo kolačiće, kakav izbor imate u vezi kolačića i kako možete pronaći dodatne informacije o kolačićima. Korištenjem ove web stranice pristajete na uporabu kolačića.


Što su kolačići?

Kolačić je informacija spremljena na Vaše računalo od strane web stranice koju posjetite. Kolačići obično spremaju Vaše postavke, postavke za web stranicu, kao što su preferirani jezik ili adresa. Kasnije, kada opet otvorite istu web stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene Vašim potrebama.

Kolačići mogu spremati širok raspon informacija uključujući osobne informacije (kao što je Vaše ime ili adresa e-pošte). Ipak, ova informacija može biti spremljena jedino ako Vi to omogućite – web stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koji im niste dali i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem računalu. Zadane aktivnosti spremanja i slanja kolačića nisu Vam vidljive. Ipak, postavke internetskog preglednika možete promijeniti i tako sami izabrati hoćete li zahtjeve za spremanje kolačića odobriti ili odbiti, te pobrisati spremljene kolačiće automatski pri zatvaranju internetskog preglednika i slično.


Kakve kolačiće koristimo i zašto?

Mi koristimo trajne kolačiće kako bi pohranili informacije kao što su Vaši podaci za prijavu u Trgovinu i tako olakšali automatski pristup našim registriranim korisnicima.

Kolačiće trećih strana ne koristimo niti postavljamo.

 

Kakav izbor imate u vezi kolačića

Isključivanjem kolačića odlučujete da nećete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku. Za informacije o postavkama kolačića, odaberite Internet preglednik koji koristite.

Chrome
Firefox
Internet Explorer
Safari

Imajte na umu, blokiranjem kolačića i dalje možete pregledavati ovu web stranicu, no neke njezine mogućnosti Vam možda neće biti dostupne.

Ako želite saznati više o kolačićima, uključujući i informacije o tome kako se kolačići postavljaju te kako možete upravljati njima ili ih isključiti, posjetite web stranicu www.allaboutcookies.org ili www.youronlinechoices.eu.


KONTAKT
U poduzeću Biovit d.o.o.je imenovana ovlaštena osoba za zaštitu podataka, koja je dostupna na adresi elektroničke pošte zastitapodataka@biovit.hr.
Ako imate pitanja ili komentar vezano za našu Politiku privatnosti podataka u okviru Biovit d.o.o. ili želite promijeniti podatke koje imamo o Vama, molimo Vas da nas kontaktirate na:

Biovit d.o.o.
Varaždinska ulica | Odvojak II 15
Jalkovec 42000 Varaždin
email: zastitapodataka@biovit.hr
tel: +385 42 260 001